Wat we doen

Grafisch Design

Grafisch Design geeft "smaak" aan uw bedrijf of product

Een goede vormgeving met een verzorgd uiterlijk kan voor extra klanten zorgen! Een slechte vormgeving kan er voor zorgen dat eventuele klanten eerst nog even ergens anders gaan kijken.Is uw logo ook een spiegel van uw product of dienst? Krijgen uw bezoekers een goede indruk?
Is het wellicht tijd voor een goede huisstijl of een restyle?

Wat we doen

Flyers, Folders en Brochures

Zet in op maximale indruk!

Mooi drukwerk met goede gevoelswaarde is afhankelijk van mooie vormgeving, nette afwerking en een juiste papierkeuze. Zet in op de maximale indruk!

Wat we doen

Technisch DTP

Zonder goede technische opmaak, geen goed resultaat

DTP is een belangrijke schakel tussen ontwerp en eindresultaat. Al is het ontwerp nog zo goed, zonder goede DTP zal het eindresultaat erg teleurstellend zijn.

Wat we doen

Werk

Een portfolio met divers werk toont inlevingsvermogen

Het werk dat op www.pixelid.nl te vinden is is zeer divers. Enige onderverdeling zou gemaakt kunnen worden onder de volgende noemers: OntwerpIllustratieAdaptie (ontwerp binnen bestaande stijlen) en Verpakkingen. Deze en andere noemers kunt u ook vinden onder het kopje "Browse met Steekwoorden" op diverse pagina's. Als u deze "Steekwoorden" aanklikt zult u voorbeelden van de gekozen noemers vinden. Dit is een selectie van de meest gebruikte trefwoorden binnen de website van Pixel:ID

Wij hopen aangenaam te verrassen met de mogelijkheden van Pixel:ID
Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u natuurlijk contact met ons opnemen!
Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of verder helpen.
info@pixelid.nl

Wat we doen

Vormgeving voor educatie

Elke doelgroep heeft voorkeur voor bepaalde vormgeving

Elke leeftijdsgroep heeft voorkeur voor een bepaalde vormgeving. Sluit hierbij aan en leerlingen zullen meer plezier hebben en beter presteren met uw lesmateriaal. 
Vormgeving heeft direct invloed op de prestaties en aandachtscurve van leerlingen. Blijf vernieuwen, ga met de tijd mee en uw materiaal blijft aantrekkelijk.
Met een juiste vormgeving komt uw educatieve materiaal maximaal tot haar recht!

Wat we doen

Verpakkingsontwerp

Opvallen door opdruk, vorm en gevoel

Hoe valt mijn product beter op in de schappen? De totale vormgeving moet uitstralen waar het product voor staat en mensen nieuwsgierig maken naar de inhoud. Een goede verpakkingsvormgeving is afhankelijk van verpakkingsvorm, beeldplaatsing, gevoel bij aanraking, uitstraling en afwerking.  Hoe vernieuw ik mijn product-vormgeving? Mijn huisstijl moet veranderen, hoe veranderen mijn producten mee? Pixel:ID | Verpakkingsfabriek kent de beste drukker voor uw wensen!

Wat we doen

Give-Away

Simpelweg uw logo afdrukken straalt niet veel uit

Simpelweg uw logo afdrukken is allang niet genoeg meer! Zorg voor een mooi geheel en laat een goede en verzorgde indruk achter. Vormgeving is ook belangrijk op een Reclame-Artikel! Wij zorgen voor een creatieve oplossing voor een professioneel en betrouwbaar resultaat.

Wat we doen

Product Adaptie

We "vertalen" uw huisstijl naar alle media-uitingen

De huisstijl gaat aangepast worden of is aangepast, hoe verandert het drukwerk mee? ...En wat wordt de vormgeving voor een nieuw product binnen een bestaand assortiment? Vormgeven aan de hand van een bestaande huisstijl.

Wat we doen

Drukwerk+

Bijzonder drukwerk

Doordachte ontwerpen al dan niet gecombineerd met bijzondere materialen en veredeling voor een optimale indruk. Laat de best mogelijk indruk achter door ontwerp en de juiste drukwerkleverancier met Pixel:ID | Verpakkingsfabriek !