Pixel:ID?

Pixel:ID ontwerpt, is creatief, denkt graag met u mee, is oplossingsgericht, maakt uw werk druktechnisch in orde én verzorgt het drukwerk en de veredeling ervan. Pixel:ID kan op elk moment binnen het creatieproces inspringen! Wij kunnen uw vormgeving ontwerpen/restylen, of pas inhaken voor de opmaak en uitvoering van het design (technische uitwerking / dtp / drukwerkvoorbereiding). Natuurlijk kunnen wij ook aanpassingen doen in bestaande bestanden en het drukwerk verzorgen. Neem gerust contact met ons op, wij denken met u mee en helpen u graag verder!

Zoek binnen Pixel:ID

Verpakkingsontwerp [info]

Ondanks dat Pixel:ID een jong bedrijf is, zijn wij al zo’n 12 jaar betrokken bij het ontwerpen, realiseren en drukken van allerlei soorten verpakkingen.
Met het ontwerpen op transparante materialen als PET, PP en Lagoon hebben wij ook ruime ervaring. In het opmaakproces houden wij uiteraard direct rekening met de bijzonderheden van de vouwwijze en het te bedrukken materiaal. Wij denken graag creatief met u mee voor een optimale vorm, vormgeving en toepassing van uw verpakking.
Bovendien is Pixel:ID ook in te zetten voor het aanpassen, verbeteren en restylen van bestaande verpakkingsvormgeving voor de meest uiteenlopende sectoren en producten.

Bekijk hier een kleine opsomming verpakkingen en cases waarbij verpakkingen ingezet zijn.

Op volgende pagina’s kunt u door op steekwoorden te klikken de site verder bezoeken.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.